...

Usch.

Idag har jag inte alls vart på humör. Det är nog sparenergin som börjar sina. För såhär är det, jag går på sparenergi alldeles för ofta. Orkar ingenting. Har sån fruktansvärd prestationsångest, men orkar inte plugga. Prestationsångesten tar kål på mig, precis som alla prov och läxor gör. Jag hatar det här. Blir inte precis en trevlig människa när sparenergin sinar. Jag orkar inte mer! Vill bara ha en dag utan läxor, utan hosta, bara pyssla med hästarna, ta en promenad och fota. Jag hinner inte. Finns ingen chans i världen eftersom jag måste göra läxor och öva inför prov för ett högt betyg. Jag skojar inte när jag säger att jag blir besviken på VG. Det ÄR sjukt!

Längtar som attsingen efter onsdag. Då åker vi. Finally. Det man längtar efter om man går Nv på min skola. Suck.

Jag är trött. Jag gråter. Jag vill inte mer. Kan man inte bara få försvinna, gå upp i rök. Vara borta i ett år utan att tiden här tickar. För en gångs skull bara få vara. Utan prestationsångest. Bara ladda batterierna. För väggen närmar sig. Fortare än jag anar. Tacka vet jag att höstlovet snart är här.

//Hanna

ps.
Förlåt.


5 dagar

KVAR till danmark. Helskotta, jag skulle ju börjat skriva packlista idag... attsingen. Menmen, red Musse i paddocken med lite bommar, gick hur fint som helst! Sen iväg till träning med Cherokee, bommar även där, duktig va han =)

Vädret hem va däremot inte lika kul, snöstorm. Ischa. Man såg ingenting. Bläk!

Mer till inlägg än så här blir det inte..

//Hanna

Host

Hejhej :)

Kommer ni ihåg mig? Nä tänkte väl de.. :P Hanna heter jag iaf som har denna bloggen ;) Har vart fruktansvärt inaktiv, I know. Men har hur mycket som helst att göra just nu. Förutom hästarna och diverse träningar med dem har jag kemiprov, matteprov, historiaredovisning och högskoleprov. Allt detta mellan torsdag och tisdag. Inte kul! Menmen. Taggar grymt mycket inför onsdagen för då åker Nv2-3 och Te2-3 till Köpenhamn :D Ska bli sååå gött att komma bort från allt!

Idag har jag i princip bara hostat, precis som igår, illailla! Blev lite sen imorse till bussen, å tror ni inte de e en gigantisk lastbil med släp som ska backa in vid ICA så hela storgatan va blockerad. Gött stressad blir man då.. Men hann :) Sen va de å prova studentmössor =D Börjar bli väldigt verkligt att vi faktiskt tar studenten nästa år... Skräckblandad förtjusning. Skräckblandat för jag inte bestämt vad jag ska göra efteråt, vet inte ens vad jag vill plugga... Förtjusning för att de är STUDENTEN liksom!



Efter det satt hela klassen å plugga biologi. Plötsligt börjar brandklockan ringa och vi bara ööh? jaha, just de man ska springa ut nu ja.. Hämta jacka o vantar å så gå sakta ut. Vi va nästan övertygade om att de var övning eftersom skolinspektionen inspekterar just nu. Men klockan brukar inte ringa när det är övning. Då är det bara en monoton, oengagerad röst som säger: "Brand. Utrym lokalerna." Men när det är på riktigt så är det bara klockan. Nu va de båda. Och det var på riktigt. Köket hade strulat igen. Eller rättare sagt, mattanterna hade strulat till det när de skulle värma skolmaten. Suck.



Annars har det väl inte hänt sådär jättemycket. Ska strax ut o trava Musse och sen blir det nog kemiplugg... Ischa.

Ha de gött

//Hanna






Bjuder på lite bilder =)

Vilka dagar =)

Hejhej =)

Vart ska jag börja? Hmm.. veckan har vart helt uppochner. Madde o jag har flamsat värre än vanligt, tisdag, onsdag, torsdag. Torsdag eftermiddag är alltid värst. Kemi kan inte vara bra... Saken va den att P4 väst skulle sända från skolan, madde som är lite "hysterisk" när det gäller tv/radio osv. våga nästan gå ner o hälsa. Hon vela nåt fruktansvärt. Till slut gick hon ner men reportrarna verka inte överdrivet glada över henne.. så ingen radio. Man kan verkligen inte beskriva våra upptåg i ord, man måste verkligen uppleva dom!

Nä, nu börjar strx idol så ja.. Kommer inte hinna blogga i helgen. Varför måste allt vara på samma gång? hmm

//Hanna

ps. ingen bild idag..

Har glömt..

..att berätta någ jättekul ju. Mitt lag (nhsk) vann omg 2 i div. 3 dressyr =D Tillsammans red vi ihop 64,189%


f.v. Jag o Musse, Helen o GB, Pernilla o Nicke, Anna o Sonette.

Nu laddar vi för fullt inför finalen som går på hemmaplan 10 oktober =D

//Hanna

RSS 2.0