2 X 0,5 = 2?

Detta inlägg blir en hyllning (?) till Madde... Hennes hjärna började spöka igår. Hon kunde verkligen inte vad 2*0,5 va. Bara det skrämmer mig. Vi går naturvetenskap och läser både Matte D och Fysik B... Hon slog det på miniräknaren tillslut.

Det fortsatte tydligen under kvällen då hon va ute o gick i mörkret, mörkrädd och allt. Plötsligt va de något som lös upp hela himlen. Efter en stunds funderande och tittande upp på himlen så såg hon att de va en stjärna som ramlade (trillade) ner. På vanlig svenska: stjärnfall.



Sen efter en stund. Så kom det ett flygplan, ganska lågt med lampor i alla möjliga olika färger. Maddes första tanke till detta underliga flygplan var att de skulle bomba Frändefors. (Finns de något att bomba där...?) För att då undkomma den eventuella bomben hade hon två alternativ:

1. Lägga sig platt som en pannkaka på marken.
2. Springa så fort som möjligt hem och låsa dörren.

Bra sätt att undvika bomber på... ;) Med nummer 1 tänkte hon att hon inte skulle synas. (Vad hjälper det mot bomber?) Kan ju passa på att säga att hon hade en reflexjacka på sig. Lycka till att inte synas med den! Dock så valde hon nummer 2. Tur va att ingen bomb föll. Där iaf.

Maddes dag är inte över. När hon släcker lampan i rummet ja då säger de poff och hela huset slocknar. Efter ett tag börjar vissa grejer fungera, litegrann. På med spisen = lampan i kylskåpet börjar lysa. Tända lampan i badrummet = sänglampor uppe börjar lysa.

Suck. Har ni tänkt på vad tråkigt vi skulle ha utan Madde.

Så, de va allt för idag. Madde fick roa er idag ;)

//Hanna

ps. Jag lovar, allt är (nästan) sant. Men, ni ska veta en sak, Madde har en förmåga att överdriva "lite" när hon berättar sina historier =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0