Liten ponny och stor snödriva

Hej:)

Idag e de ganska fint väder! sol då och då... Men, nu ser man hur mycket snö de är, inte lite! Dock har drivorna sjunkit ihop (1cm). Men när man kollar ut över gärdena ser man hur mycket snö det är! Vissa staketstolpar är borta.

Fler bilder på snökaoset kommer, finns i kameran. Snökaos, det kallar dom det i Stockholm. Dom visade ett repotage på tv.n från "snökaoset". Va nästan ingen snö alls på trottoarerna och bilarna åkte som vanligt. Jo visst. Om det är ett snökaos, vad har vi då? Katastrofsituation? Undantagstillstånd? Varför inte dra ihop alla världsartister och sjunga in pengar till oss? *Mkt ironisk*

Hästarna har faktiskt fått se världen idag, i grimskaft. Dom kommer inte in i hagarna... Kotte drunknar. Men, Musse tyckte att de va ganska läskigt med alla drivor, Cherokee fnös och blåste mot drivorna. Kotte klampa rätt upp i drivorna och busade. Dessutom drog han iväg ut i en jättedriva, han hade snö långt upp på magen... Lite komiskt är det, stora vita hästen går inte i närheten av drivorna, mittimellan ska nosa och gå ungefär så snön är lite över knäna. Liten ponny ska upp i dom största drivorna och försvinna. ;)

//Hanna

ps. Katterna har vart ute. Dom kunde gå på drivorna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0