De ryker där bak! Ska de göra de ??

Vi har lyckats igen, jag och Madde. Hur vet jag inte. Enda gången vi går på vid järnvägsstation och vi prickar rätt^^

Bussen kom i tid och hade med sig en lukt av lite bränt eller rök. Vi tänkte väl inte mer på de utan klev på gladeligen. Men känner att de fortfarande luktar lite rök och börjar diskutera, nääj inte igen. Och tänk om vi fastnar i Erikstad, igen?! Riktigt så långt kom vi inte... Busschauffören (snäll faktiskt!) går ut och kollar på bussen, pratar i telefon och grejar. Han kommer in:

- Vi får nog utrymma bussen...

Jo hej å hå! När vi kom ut rök de från bakre delen av bussen typ vid bakhjulen... Jag och Madde, som tycker sånt här är rätt kul, börjar såklart stoja rätt bra, vilket förmodligen skrämde dom andra 3 icke-svensktalande resenärerna som redan va skräckslagna. Men inte chaffisen inte. Han kom fram och börja prata om både det ena o de andra. ganska roligt faktiskt men jaja. Det skulle komma en annan buss. Trodde vi... Klockan blev både 15.30 och 15.40. Ingen buss.. Den ska gå 15.25. Så får chaffisen ett samtal. Från chefen. (Som för övrigt släppt iväg bussen trots varningar om att det va nåt fel på bussen) Iaf. Det fanns inga bussar.

Därför fick vi glatt vänta tills nästa buss gick 16.25... Isch va kallt och äckligt. Men, vi gick upp till pressbyrån för att säga till diverse lärare som stog och peka på klockan att bussen inte kommer. Eller ja. Vi började med att bussen explodera... NÄSTAN! Om vi förstrorar upp saker? Nejdå, inte alls! ;)

Detta är andra gången det luktar rök i bussen, förmodligen samma buss dessutom. Då hamna vi i en snöstorm i Erikstad, nu järnvägsstationen i Mellerud... Jag säger å det! Vi lyckas jämt!



ska egentligen stå: 700 Vänersborg! hehe

//Hanna

ps. Tack Carro för muffinsarna, hade vi inte fått dom hade vi svultit (svältit? svält?) ihjäl, minst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0