LOV! Krasch boom pang

Men, såklart ska allt börja med lite äventyr, sådär på skärtorsdagen.. (Förtydligande till vissa *hostMaddehost*, skärtorsdagen är ALLTID på en torsdag :P) På tal om Madde. Hon va med. Har ni tänkt på att vi alltid råkar ut för saker, bussar går sönder i snöstormar, bussar pyser blå rök, fastnar bakom knarkliga som kört "mot ljuset" på en åker osv. Pust. Idag hann vi inte längre än 600-700m innan glashyttan från Mellerud. Satt såklart på bussen och vad får vi se. En kö. En lång kö. Ååå nej, inte nu igen!

Vi gissade på trafikolycka. Rätt. Satte på radion på mobilen (P4) och lyssnade. Jojjomänsan. 3 bilar i en krock, vägen avstängd! Det tog ett himla tag att öppna den. Där satt vi på bussen i dryga timmen. bra start? nepp. Kan ju passa på att tacka andra Madde för påskbrevet med godis som funkade alldeles utmärkt som nödproviant! Kan också passa på att säga att vi är lite trötta på äventyr nu. 4 bussgrejer på ett halvår. Men, vill ni ha äventyrliga resor, välj sträckan Brålanda - Mellerud!

Det korta stoppet gjorde att jag va hemma ganska mycket senare än planerat! Därför missa jag ju flyget (kvasten) till Blåkulla. Attans. Men, tog hoppträning för Nina istället. Gick så sjukt himla grymt bra! Är så laddad för att tävla nu! Tror ni det finns några tävlingar snart? Nejnej...

Som sagt, händelserik början på lovet, trots att det bara har vart i cirkus 8h. Ojojoj.

//Hanna

ps. Gå på toa innan ni ska åka buss. "Jag är ju snart hemma" Jojo...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0