Tävlingsbanan

Precis som förra va denna också ganska svår för att vara på klubbtävling, dock inga relaterade avstånd men böjda linjer och ganska svåra svängar. Hinder överallt...

Bed. Cr upp till 70cm hinder 1-8. Bed. A0+A0 från 80 och uppåt. fas 1: 1-8 fas 2: 9-12 


ser, fanns det två 7.or. Kombinationen användes först från 80cm och endast som alt.hinder. Man fick alltså välja mellan kombinationen och en oxer.

Redan mellan 1an o 2an är det en liten lurig sväng, till 3an var det ganska snävt, det gällde att inte sladda ut nånting, då hamnade man i 10an... Sen en böjd linje till 4an och sedan en snäv sväng igen och så en liten böjd linje igen! Inga konstigheter till 7an och 8an. mellan 8an och 9an är det ngt man brukar kalla dog leg (rätta mig om jag kmr ihåg fel!) sen snäv sväng till 10an, dog leg till 11an och sen inga problem.

Jag gillade denna banan! Lite att bita i, man kan inte bara sitta och sova. Mkt roligare än bara rida på långsidorna och snett igenom. Kanske lite i svåraste laget för oerfarna ryttare men... Har stött på mkt lättare banor på lokal nivå... Men träningstävlingar ska ju förbereda för högre nivåer och det är en bra banövning!!

//Hanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0