En mindre nöjd ponny...

Som en av er läsare (Piff) uppmärksammade (höll på att bli uppmärksimmade) i Hiss&Diss är Cherokee skadad. Inte kul alls. Förmodligen har musse sparkat honom på kotan, vänster fram. Så där har han ett ytligt minisår dock har det vart världens svullnad. Nu har han stått inne i 3 dagar med bandage och grejer och blitt lite bättre. Idag kom dessutom distrikstvetrinären och kika på honom.. Suck.

Vissa regler gäller i ett stall, särskilt då med en lättupprörd Cherokee: STRESSA INTE. Vad tror ni herr veterinär gjorde? Jodå, stressa. Hejåhå. Cherokee är otroligt hög integritet (ungefär som ett fux-sto) och ogillar dessutom veterinärer och framförallt, sprutor! Det sket herr veterinär fullständigt i! Han nästintill sprang runt cherokee, klappa inte på halsen för att lugna honom eller något. Inte konstigt att Cherokee protestera vilt genom att sparka bakut när han skulle ta tempen. Sen så krångla sprutorna och herr veterinär blev om än mer stressad. Stackars liten Cherokee, han visste väl knappt ut eller in. Men, vi har iaf fått en hög med salvor att ha på såret.

Förresten, cherokee tycker det är väldigt synd om honom. Så vi släppte ut honom i sjukhagen med en tuss hö i typ 45min. Det regna och va mörkt. Cherokee har aldrig vart så lugn under de förhållandena... Stackars liten plutt!

Och på tal om Cherokee, måste ju bara säga att han kan allt hitta på saker när han inte är helt nöjd. En träning förra hösten va han förfärlig så Nina skulle rida. Hon bröt handleden. Nej. Hon trillade inte av, för det ville hon inte framför massa ponnybarn, så istället slog hon i handen i manken för att inte trilla av. Ajajaj. Cherokee blev till och med omnämnd i hennes blogg.

Utdrag: En mindre nöjd ponny bjöd mig på lite cirkus konster, vilket resulterade i att min handled, som kom emot manken och vred sig ett halvt varv, forfarande är i bandage.

Lilla Cherokee då... mindre nöjd ponny va väl en smula underdrift men...

//Hanna♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0